6 dingen die je maar beter vast kan hebben voor je het huis uit gaat

Als je het huis uit gaat moet je wel zorgen dat je spullen hebt om je nieuwe plekje mee te kunnen vullen, anders wordt het maar een kale boel en dat is ook saai. En dan bedoel ik geen bed of een bureau, want je kan natuurlijk niet een tweede bed onder je huidige bed bewaren voor het moment dat je uit huis gaat. Ik bedoel spullen waarvan je misschien nu niet weet dat je ze nodig gaat hebben totdat je ze daadwerkelijk nodig hebt en daarom maak ik dit lijstje met een aantal cruciale dingen die je niet mag vergeten.

1 Koffiezetapparaat

Dat kopje koffie ´s ochtends is toch niet iets wat je wilt missen? Daarom herinner ik je er nu even aan, want stel je voor dat je opstaat in de morgen en je kan je dagelijkse cafeïne kick niet halen. Dat zou een ramp zijn en dus zeker iets wat je niet mag vergeten.

2 Een nachtkastje

Je hebt aan een bed, beddengoed, kussens allemaal gedacht en dan lig je ´s avonds in bed en dan denk je: ‘Waar moet ik mijn telefoon nu leggen?’ Ja dan mis je dus een nachtkastje met meubelknoppen en al. Ook is het handig om een lampje op te zetten of om je boeken kwijt te kunnen voordat je gaat slapen, echt handig hoor. Die meubelknoppen kun je overigens kopen op www.deurgrepenwinkel.nl.

3 Een tosti-ijzer

Een gewone boterham met kaas is, vind ik, veel minder lekker dan een tosti. Een verschil van dag en nacht tussen een gewone boterham met kaas en een boterham met kaas die je even 5 minuten hebt kunnen verhitten. Je hoeft er niet bijzonder goed voor te kunnen koken en toch kan je iets lekkers voor jezelf maken. Dat is toch wel een must have zou ik zeggen.

4 Borden, kopjes en bestek

Stel je voor dat je net eten hebt besteld, een tosti hebt gemaakt of koffie hebt gezet en dat je je dan ineens bedenkt dat je niks hebt om van te kunnen eten en uit te kunnen drinken. Ik kan je vertellen dat koffie drinken uit de koffiekan niet lekker is, dus is het zeker een aanrader om te zorgen voor borden, kopjes en bestek.

5 Schoonmaakspullen

Nu je uit huis gaat zul je helaas ook zelf schoon moeten gaan maken en daar heb je ook spullen voor nodig. Twee theedoeken is helaas niet genoeg. Ik zet even op een rijtje wat je minstens allemaal nodig hebt, namelijk: Bezem, dweil, emmer, toiletborstel, stofdoeken, sponzen, veger en blik, ramenwisser, stofzuiger, afwasmiddel, chloor en allesreiniger.

6 Een deurmat

Een deurmat heeft meer voordelen dan je denkt, zo word je telkens als je je huis binnenkomt welkom geheten en dat is natuurlijk fijn. Maar ook zorgt een deurmat ervoor dat je geen vieze voeten overal in huis hebt en als je slim bent koop je een beetje een leuke deurmat, want dan kan je er ook nog een beetje om lachen.