De beste manier voor bezoekersregistratie

Als organisatie krijg je maar één kans om een ​​eerste indruk te maken. De bezoeker voelt zich welkom als hij voelt dat hij verwacht wordt. Daarnaast is bezoekersregistratie verplicht op grond van de Arbowet. Voor het geval van een ongeval of een calamiteit waarbij het pand moet worden ontruimd. Er zijn geen regels omtrent de manier voor de bezoekersregistratie.

Veenman Bezoekersregistratie

Veel organisaties gebruiken nog steeds papieren aanmeldingsformulieren bij het ontvangen van bezoekers. Het ziet er niet professioneel uit, maar het voldoet ook niet aan de wetgeving. Met digitale bezoekersregistratie is dit eenvoudig op te lossen. U heeft up-to-date informatie over wie er in het gebouw is.

Voordelen van Veenman Bezoekersregistratie

Digitale bezoekersregistratie oogt zeer professioneel en kan naar wens worden aangepast. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik wat het erg tijd- en kostenbesparend maakt.In de dagen van Corona is vooral bezoekersregistratie belangrijk. Digitale registratie van bezoekers gebeurt contactloos, waardoor het risico op het voorkomen van verspreiding van het virus minimaal is. Het in- en uitstappen van medewerkers en gasten is veelal contactloos en corona-proof. U kunt de vragenlijst tijdelijk integreren met de registratie van bezoekers. Ook kunt u bezoekers een bevestigingsmail sturen, inclusief informatie over de hygiëne en omstandigheden van de bezoekers. Ook is het erg belangrijk om gegevens tijdelijk op te slaan die als gegevensbron kunnen dienen voor contactonderzoek.

Naast het webportaal is er voor alle medewerkers een gratis applicatie voor bezoekersregistratie beschikbaar. Deze app is geschikt voor zowel Android als IOS. IPad kan aan tafel worden gebruikt. In- en uitloggen met een QR-code wordt heel eenvoudig en ziet er erg professioneel uit. Bezoekersregistratiesoftware biedt nog meer opties, zoals handtekeningintegratie of toewijzing van rechten voor elke gebruiker. Bezoek de website van Veenman en vraag een uitgebreide brochure aan voor meer informatie.