De leukste zomerpret artikelen voor in de achtertuin

Met de zomer voor de deur en beperkte vakantiemogelijkheden is de kans groot dat je de zomer doorbrengt in eigenland. Naast wat leuke dagjes weg zul je waarschijnlijk het meeste van je eigen tuin gaan genieten. In deze blog lees je daarom de leukste tips die jij kunt gebruiken om de meest coole zomerartikelen aan te schaffen waarmee jij je eigen vakantieoord creëert, gewoon in je eigen achtertuin.

Maximaal genieten doe je in een opzetzwembad

Een van de meest gewilde en meest verkochte zomerartikelen is een groot opzetzwembad met pomp. Een zwembad kopen gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Je kiest gewoon jouw favoriete model en uitvoering uit, laat hem thuisbezorgen en nadat hij gevuld is met water ben je klaar om te zwemmen. Kies altijd voor een zo uitgebreid mogelijke totaal set. Dit scheelt je kosten achteraf. Wat je minimaal nodig hebt om een opzetzwembad op te zetten is: Liner, frame, grondzeil, afdekzeil, ladder, pomp en filter. Vergeet ook niet om chloor toe te voegen. Koop dit altijd bij een lokale leverancier zodat je uitleg over het gebruiken ervan krijgt. Te veel chloor zorgt namelijk voor geïrriteerde ogen en huid.

Spring een gat in de lucht met jouw eigen tuin trampoline

Trampolinespringen is voor kinderen een van de meest leuke dingen om te doen. Lekker bewegen, actief spelen en het ontwikkelen van evenwicht en krachten. Bij Vikingchoice koop je altijd top trampolines tegen de scherpste prijzen. Als de springers nog op jonge leeftijd zijn is het altijd aan te raden een trampoline te kopen inclusief veiligheidsnet. Dit voorkomt pijnlijke valpartijen mocht je per ongeluk een keer missspringen.

Schommelen doe je met al je vriendjes en vriendinnetjes

Alleen schommelen is natuurlijk niks aan. Koop daarom een grote nestschommel waar je met al jouw vriendjes of vriendinnetjes tegelijkertijd op kunt schommelen. Nestschommels kun je kopen in diameters vanaf 90 cm tot wel 150 cm die tot 200 kg kunnen dragen. Bevestig de schommel aan een tak (minimaal 10 cm doorsnede), aan een speelrek of aan het plafond. Eindeloos schommel plezier gewoon in je eigen achtertuin.