Deurbeslag voor elke woonstijl

Deurbeslag voor elke woonstijl

Deurklinken, scharnieren en sloten. Dat is het deurbeslag wat door je hele huis terugkomt. Heb jij nog van die standaard zilverkleurige klinken, maar wil je eigenlijk een duidelijke stijl doorvoeren in je huis? Wij geven je graag wat tips over hoe je welke deurklinken kunt gebruiken om jouw woonstijl helemaal af te maken.

Modern

Een moderne woonstijl draait meestal om strakke lijnen en praktische designs. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een neutraal kleurpallet, maar word er wel gebruik gemaakt van zwarte details om een statement te maken. Denk maar aan zwarte stalen deuren die je overal ziet en andere zwart metalen woondecoraties. Dit kun je ook doorvoeren in het deurbeslag. Met zwarte deurklinken door het hele huis maak je deze moderne stijl helemaal compleet.

Romantisch

Bloemen, sierlijke vormen, veel textuur en zoete kleurtjes. De romantische woonstijl is ook een erg populaire woonstijl om volledig in op te gaan of in de mix te gooien. Om je romantische woonstijl helemaal af te maken of een klein beetje romantiek toe te voegen in een andere woonstijl kun je kiezen voor goud deurbeslag. Kies dan ook voor een deurklink met ronde en sierlijke vormen en je hebt een romantisch sieraad aan elke deur in huis. Een sfeervol detail wat perfect past in een huis met paneeldeuren of lambriseringen.

Landelijk

Landelijk is ook nog een enorm populaire woonstijl die verschillende vormen kan aannemen. Een modern landelijke stijl bevat veel stoere elementen. Hierin kunnen ook veel zwarte details verwerkt zijn wat natuurlijk weer perfect past bij een zwarte deurklink. Bij een klassiek landelijke stijl past bijvoorbeeld retro deurbeslag. Voor veel landelijke woonstijlen is historische achtergrond een belangrijk aspect. Bij een landelijke woonstijl met vooral veel wit, natuurlijke tinten en textuur past wit deurbeslag het beste. Ja, wit deurbeslag is ook een optie. Zo zie je maar dat deurbeslag in veel meer kleuren en vormen beschikbaar is dan je misschien dacht. Zo is er altijd iets wat past bij jouw woonstijl.