Dit zijn de meest originele verjaardagscadeaus

Het kan soms lastig zijn om een goed cadeau te vinden. Je bent klaar met die cadeaubonnen en wilt een keer groot uitpakken, maar hoe doe je dat? In dit artikel geven we je een aantal originele verjaardagscadeau-tips zodat jij gegarandeerd een top cadeau koopt. En als je twijfelt of dat wel genoeg is, kun je als extra als tijd nog een fles champagne versturen.

Voor dames

Vrouwen houden van persoonlijke cadeaus. Je kunt het persoonlijk maken door iets te kopen wat echt bij die persoon past of door er een persoonlijke boodschap bij te schrijven. Dus bijvoorbeeld een fles champagne versturen met een leuke boodschap erbij. Of koop een fotocamera voor haar zodat ze alle mooie momenten vast kan leggen. Is deze persoon een boekenfan? Geef dan haar favoriete boeken cadeau of die thriller waarover ze het al weken heeft.

Daarnaast doen me-time cadeaus het ook altijd goed. Waar je dan aan moet denken? Weer aan die champagne versturen, want wie houdt er niet van champagne? Maar ook aan fijne geurkaarsen, een badset of lekkere parfum en chocolade.

Voor mannen

Mannen houden meer van praktische cadeaus. Daarvoor kun je ook champagne versturen, want een drankje is altijd een goed idee. Daarnaast doen douchegels en parfums het ook altijd goed. Is dat niet wat je wilt geven? Mannen zijn ook gek op gadgets! Geef ze bijvoorbeeld een nekmassage toestel of ‘s werelds kleinste barbecue set. Dan heb jij gegarandeerd een origineel cadeau.

Voor beide

Wil je een cadeau voor hem én haar? Dan kun je kiezen voor grappige mokken of een cocktailshaker. Wil je het persoonlijker? Koop dan een deken met hun foto’s erop of een schort met foto. En eten doet het ook altijd goed! Dus een leuke borrelplank of een bierpakket is ook altijd goed. Daarbij kun je een fles champagne versturen en klaar! Dan heb jij een superleuk cadeau gekocht.