Het wonen wordt aangenamer met een laptop kussen of laptray

We brengen uiteindelijk veel tijd door in en om onze woning. We eten, slapen en leven er in onze vrije tijd.
We proberen het leven zo aangenaam mogelijk te maken door het gebruik van hulpmiddelen. Deze kunnen eenvoudig en praktisch zijn, zoals een afwasborstel of een schaal om iets op te leggen, maar ze kunnen ook ingewikkeld zijn, zoals een elektrische grasmaaier of de tuinverlichting.
Een eenvoudig hulpmiddel waar niet iedereen aan denkt is een laptop kussen ofwel een laptray. Dit kussen maakt het dagelijks leven echt aangenamer omdat het vele gebruiksmogelijkheden kent.

Wat is een laptop kussen?

Een laptop kussen (Engelse naam Laptray) is een kussen dat is voorzien van een vlakke bovenzijde.
Het heeft namelijk een harde toplaag, meestal van mdf, met een zacht katoenen kussen aan de onderzijde van het blad. Het kussen is gevuld met zacht materiaal, waardoor het heel flexibel is. Een bijzondere combinatie, want u kunt het voor veel activiteiten gebruiken.

Waarvoor gebruikt u een laptop kussen gemakkelijk?

Een laptop kussen is voor veel verschillende activiteiten te gebruiken. Als u met een laptop of tablet op schoot wilt werken of  uw vrije tijd besteden op het internet, dan is het laptopkussen bijna onmisbaar. Het kussen is warmte-isolerend, waardoor u van de warmte die doorgaans van de onderkant van een laptop komt geen last zult ondervinden.
Daarnaast is een laptopkussen bijzonder handig als schoottafel bij het lezen van een boek of tijdschrift, maar ook als u wilt handwerken of een kruiswoordpuzzel oplossen.

Wilt u eten terwijl u op de bank of in een gemakkelijke stoel zit? Met behulp van een laptopkussen staat uw bord stabiel op uw schoot.

We noemen nog enkele voordelen. De kinderen kunnen een schoottafel gebruiken als ze op de bank of in de stoel willen kleuren en tekenen. Ook voor op reis is het een niet te onderschatten hulpmiddel. De afmeting van het handige tafeltje is zo ontworpen dat het zowel voor in de auto als achterin de auto gemakkelijk op schoot kan worden geplaatst.

Nu u al deze toepassingsmogelijkheden hebt gelezen begrijpt u waarom een laptopkussen zo handig is als hulpmiddel in uw huishouden.

Wilt u meer informatie, bezoek dan de website van Kadogalerie uit Haarlem in Nederland. Met ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen is Kadogalerie de grootste aanbieder van deze laptop kussens in Nederland en Belgiƫ.