Hoe creëer je een Vegan interieur?

Vegan zit steeds meer in de lift. Niet alleen voor onze voeding, maar ook onze haar- en lichaamsverzorging, onze kleding en transport, maar ook voor ons interieur.

Wil jij weten hoe jij Vegan kan wonen?

Vegan woonruimte

Leer en wol lijkt de algemene standaard in een living. Alleen staat niemand erbij stil dat dit dierlijke producten zijn waar dieren pijn hebben voor moeten lijden, of zelf sterven. Kies daarom voor (biologische) stoffen stoelen en banken. Deze zijn niet alleen véél sfeervoller, maar die kan je ook véél meer aanpassen aan uw eigen type interieur qua kleur en stijl, en dus uw karakter.

Vegan badkamer

Vaak is de badkamer het ‘paradijs’ van eindeloos véél halflege plastic flessen en producten. Dit kan leiden naar een drukke-niet rustgevende badkamer. En wie geniet niet van een zalig bad- of doucheritueel? Kies daarom voor een ‘bamboe-badkamer’ en gebruik enkel de producten die écht noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en stralend haar. Bij Veganly kan je allerlei bamboeproducten terugvinden die je badkamer SUPER rustgevend maken met een natuurlijke uitstraling. De bamboe zeephoudertjes zorgen voor de langste houdbaarheid van uw Veganly bad- en doucheproducten, en de Veganly bamboe tandenborstel met houdertje zorgen voor de schoonste tanden!

Vegan keuken

Tenslotte hebben we de keuken, waar énorm veel weg-werp plastic te vinden is. Daarbij denken wij meteen aan plastic rietjes, die na éénmaal te gebruiken, meteen in de vuilbak en tenslotte op de vuilnisbelt of in zee belanden. Waarom blijven wij investeren in iets die zomaar meteen terug de vuilbak in gaat? Kies daarom voor herbruikbare Veganly rietjes, deze kan je vinden op de site www.veganly.be!

Veganly staat bekend als de éérste webshop in België met 100% Vegan, Palmolievrije, Dierproefvrije én Plasticvrije producten. Wegens corona zijn ze echter gestart met een beperkt aanbod, maar het is de bedoeling om een uitgebreid safe-heaven te creëren voor zowel Vegans, als mensen met een mooie visie over onze natuur, dieren en toekomst. Er zijn allerlei vegan producten te vinden zoals bamboe producten, vegan verzorgingsproducten en vegan voeding.