Hoe vier jij het liefst vakantie?

Photo by Kevin Schmid on Unsplash
Photo by Kevin Schmid on Unsplash

Vakantie vieren is voor iedereen anders. De een wil op avontuur en een ander continent ontdekken terwijl de ander met het gezin naar de camping naar Zeeland gaat. Die verschillende wensen maken het juist leuk om na te denken hoe jij nou het liefste vakantie viert. De een blijft bijvoorbeeld liever in Nederland terwijl de ander pas het buitenland op een bounty eiland vakantie vindt.

Welke accommodatie kies jij?

Naast de bestemming zijn er ook verschillende accommodaties die bepalen hoe jij je vakantie viert. Houd jij van kamperen en zit jij liever in de natuur of heb jij liever een hotelkamer voor jezelf? Kies jij voor een massa hotel of wil je het liefst een villa huren.

Ben jij een winter of een zomer liefhebber?

Ben jij meer een zon, zee, strandvakantie met het uitermate BeleefIbiza gevoel of trek jij liever door de bergen in Noorwegen? Het is fijn als je dit scherp voor ogen hebt wat je graag wilt, hierdoor kun je geld op zij leggen en eventueel bespreken hoe je partner of vrienden tegen dit plan kijken. Alleen reizen kan maar wat maakt een vakantie nou leuk als je ook nog eens leuk gezelschap mee kan nemen.

Het voordeel van even weg

Hierdoor heb je momenten die je nooit zult vergeten en komen verhalen ter sprake die je in het drukke werkleven niet zou aanknopen. Juist het geen van nieuwe plekken ontdekken kan voor iemand een gevoel van vakantie zijn terwijl de ander liever telkens elk jaar naar dezelfde plek gaat.

Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Kortom er is eindeloos keus en de keuze is reuze. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of je kunt daar naartoe gaan op vakantie en per direct boeken voor die dag erop. Tegenwoordig moet je wel je Corona papieren op zak hebben, maar verder kan alles gewoon weer. En waarom zou jij je laten tegenhouden? Het perfecte moment is er nooit dus maak het moment zelf perfect.