Leuke tips voor het pérfecte persoonlijke kraamcadeau!

Het blijft altijd bijzonder als er een weer nieuw wereldwondertje is geboren. Als dit in jouw omgeving is moet je dit schattige baby’tje natuurlijk bewonderen. En dan breng je een mooi kraamcadeau mee. Buiten schattige kleertjes of zachte knuffels kun je ook eens kiezen voor een persoonlijk kraamcadeau. Het personaliseren van leuke items – dus ook kraamcadeaus – is helemaal van deze tijd. Hoe leuk is het als je een leuke cadeau geeft wat de pasgeborene nog lang zal bij blijven. Uiteraard betreft hij of zij dat op het moment zelf niet, maar het is heel leuk voor later. Waarschijnlijk heb jij zelf ook je eerste rompertje, jurkje of schoentjes bewaard op zolder. Tegenwoordig kun je zelfs de naam en/of geboortedatum weergeven op leuke items. Hieronder hebben wij een aantal suggesties voor je uitgelicht!

Kinderbadjasje met borduring van naam en/of geboortedatum

Online kun je de meest schattige kinder- & baby badjasjes voorzien van borduring. Hoe schattig is dat? Een baby badjasje met naam van het nieuwe wereldwondertje! Ook is het mogelijk om de geboortedatum te laten borduren. Dé online webshops in badjassen (bijv. badjas.nl) hebben een makkelijke tool op de site. Zo kun je makkelijk kiezen uit de meest schattige kleurtjes borduurgaren & lettertypen. Betaalbaar & origineel!

Een naambordje voor op de slaapkamer

Waarschijnlijk is de schattige babykamer over een aantal jaren de kinderkamer. Kinderen vinden het waanzinnig leuk om dingen te hebben met hun naam er op. Online bestel je eenvoudig gave houten naambordjes die je in verschillende stijlen kunt laten voorzien van de naam van het babietje!

Slabbetje met naam van het babietje

Is jouw budget beperkt, maar wil je toch graag een origineel cadeautje geven? Dan is een slabbetje met de naam van het baby’tje een geweldige optie! Ook kun je natuurlijk kiezen voor een grappige tekst. Bestellen is online tegenwoordig heel eenvoudig én je hebt de volgende dag al in huis!