Maak je huis extra gezellig met een Lemax kerstdorp

De feestmaanden komen er weer aan, wat voor vele een hoogte punt is van het jaar. Door COVID-19 gaan we de feestmaanden van 2020 anders beleven dan voorgaande jaren. De vraag is, kunnen we samen zijn in kleine groepen of moet iedereen kerst vieren met z’n eigen huishouden? Omdat we dit jaar tijdens de feestdagen veel thuis zullen zijn, is het erg leuk om je interieur te versieren met veel kerstdecoratie en om extra kerstverlichting op te hangen.

Tuincentrum AVRI heeft een enorm assortiment aan kerstboomversieringen en kerstdecoratie. Hier vind je klassieke en moderne kerstversieringen, kerstdorpen, echte en kunstmatige bomen en nog veel meer!

Elk jaar heeft Tuincentrum AVRI een prachtige kerstshow. De kerstshow is opgedeeld in verschillende afdelingen. Je vindt hier een hele afdeling aan kerstverlichting en een afdeling die vaak in samenwerking is met de Efteling. In 2018 hadden ze onder andere een magische vijver met een mini-Efteling-watershow. Hoe cool is dat?!

Daarnaast vind je ook grote kerstdorpen met de leukste huisjes en poppetjes. Tuincentrum AVRI heeft een ruim aanbod aan Lemax kersthuisjes. Lemax begon ooit met alleen verlichte huisjes, maar tegenwoordig hebben ze allerlei figuurtjes en poppen om kerstdorpen vol en levendig te maken. Je kunt beginnen met een paar huisjes en poppen. Van daaruit kun je een Lemax kerstdorp bouwen. Lemax kerstdorpen zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. Elk thema heeft zijn eigen stijl. Je kan meerdere stijlen combineren, maar ook je dorp in één stijl bouwen. Bezoek de kerstshow in Tuincentrum AVRI of kijk op de website Avri-tuincentrum.nl

Tuincentrum AVRI heeft dit jaar diverse maatregelen genomen om uw bezoek aan het tuincentrum ondanks COVID-19 zo aangenaam mogelijk te maken. De kerstshow is erg breed met brede gangen. De gangpaden zijn zo breed dat je op een afstand van 1,5 meter andere bezoekers kunt inhalen. Dit is voor het grootste deel eenrichtingsverkeer, waardoor je afstand tot elkaar kunt houden.

Tuincentrum AVRI heeft ook haar openingstijden aangepast. Het Tuincentrum is doordeweeks geopend tot 20.00 uur. Het tuincentrum is op vrijdagavond tot 21.00 uur geopend. Het café is ook langer open. Reserveren voor grote groepen is helaas niet mogelijk.

De kerstshow is leuk voor volwassenen en kinderen. Bezoek Tuincentrum AVRI met het hele gezin en laat je inspireren voor jouw interieur. Maar natuurlijk op anderhalve meter afstand.