Opbergtips voor het hele huis

Opbergtips voor het hele huis

Geen geld maar spullen is voor veel mensen een bekende uitspraak. We verzamelen een hoop spullen met z’n alle, maar waar laat je alles. Soms heb je even wat opberg inspiratie nodig en wij geven je die graag.

De slaapkamer

De slaapkamer is een hittebron voor zooi, terwijl dit juist een plek moet zijn waar je tot rust kan komen. Daarom is het in de slaapkamer van belang om alles handig en uit het zicht op te kunnen bergen. Hoe leuk het ook staat dat je al je kleding in een kaar kan zien, een paar kastdeuren zal je slaapkamer een stuk rustiger laten ogen. Maak ook gebruik van mandjes en bakjes in de kast zodat het ook achter de deur een beetje geordend blijft. Dan zijn er nog een paar discrete items die je wat dichter bij het bed wil bewaren. Wil je een dildo kopen, zorg dan voor een nachtkastje met deurtjes. Grote dildos verstop je misschien beter onder het bed. Het lijkt misschien overduidelijk, maar iedereen weet dat je niet zomaar in dozen onder iemands bed moet gaan spieken.

De keuken

De keuken kan echt een hemel zijn voor mensen die houden van organiseren en opbergen. Dit is de perfecte plek om juist wat producten om een esthetische manier tentoon te stellen. Met een mooi kruidenrekje of een wandplank voor je verse kruiden maak je van je functionele items een mooie eye catcher. Zo zijn er bijvoorbeeld kruidenpotjes met magnetische dekseltjes die je aan je koelkast zou kunnen hangen voor een speels effect. We kennen ook allemaal de mooie potten waar je pasta of muesli in kunt bewaren. Zo kun je in de keuken juist al je spullen op een mooie manier laten zien.

In de woonkamer

De beste opbergtip in de woonkamer is het aanschaffen van een mooie kast met dichte én open kastruimte. In het dichte deel kun je wat meer van je ‘’ troep’’ kwijt. In het open deel kun je wat mooie spullen of leuke foto’s tentoonstellen. Door de combinatie van dicht en open voorkom je dat het een groot massief obstakel wordt in de kamer.