Thermostaten en merken 

Bij verwarming-shop-online kun je terecht voor alles wat met je verwarming te maken heeft. Bijvoorbeeld een nieuwe thermostaat. Een thermostaat helpt je met het reguleren van de warmte in je huis. Daar zijn verschillende merken en soorten thermostaten voor. En het is aan jou wat jij prettig vindt. Een modulerende thermostaat bespaart bijvoorbeeld energie, omdat het water in de ketel eenmalig wordt opgewarmd in plaats van steeds opnieuw. Zo’n thermostaat kun je alleen gebruiken in combinatie met een modulerende cv-ketel. Maar er zijn meer soorten thermostaten te vinden en verschillende merken. 

Merken 

Bijvoorbeeld een Vaillant thermostaat. Dit zijn moderne digitale thermostaten die je eenvoudig kunt bedienen. Via het display of via een afstandsbediening. Verwarming-shop-online heeft van Vaillant kamerthermostaten, klokthermostaten, modulerende thermostaten en draadloze thermostaten. Er zijn ook nog andere merken thermostaten te vinden natuurlijk. Bijvoorbeeld Junkers of Honeywell.  

Soorten 

Digitale thermostaten kun je heel precies instellen. Sommige digitale thermostaten geven ook de tijd weer. Wil je meer van je thermostaat, dan kun je ook een slimme thermostaat nemen. Deze is ook digitaal. Maar behalve de precieze temperatuur, kun je hierbij ook het moment van verwarmen bepalen. Soms kan dat zelfs van afstand. Via een app. Daarvoor hoef je niet eens thuis te zijn. Je kunt op kantoor nog bedenken dat je de verwarming uit moest zetten of deze vast aanzetten voordat je thuiskomt bijvoorbeeld.  

Online bestellen 

Je bestelt alle merken en soorten thermostaten eenvoudig via verwarming-shop-online. Ze leveren de meeste producten binnen maximaal 3 werkdagen. Dit kan natuurlijk langer duren als jouw gekozen thermostaat net niet op voorraad is, maar doorgaans kun je rekenen op deze korte levertijd. Je hebt dus snel genoeg een nieuwe thermostaat. Je bepaalt zelf of je een modulerende, digitale of slimme thermostaat wil. En je filtert eenvoudig op de webshop voordat je bestelt.