Tips voor het opbergen van je tas in huis

Je kent het wel, je komt thuis na een dag hard werken en je gooit je tas in de hoek en ploft lekker op de bank. Nu is dat voor een keer niet zo erg, maar erg netjes staan het natuurlijk niet. Nu kun je ervoor kiezen om je tas gewoon te laten liggen, maar even netjes opbergen is natuurlijk een stuk netter. Wanneer je namelijk op vakantie bent, is de kans ook vrij groot dat je je strandtas na een dag zonnen keurig uitpakt en de handdoeken uithangt. Doe dit dan thuis ook. Natuurlijk hoef je niet je hele tas uit te pakken, aangezien een groot deel gewoon in je tas kan blijven zitten, hoef je je tas dus alleen maar even ergens neer te zetten. Om ervoor te zorgen dat het opbergen van je tas nooit meer een probleem is, hebben wij een aantal handige tips voor je. Zo weet je namelijk zeker dat het er netjes uitziet en je tas ook mooi blijft. 

Hang je tas aan de kapstok

De kapstok is de perfecte plek waar je niet alleen je jas aan kunt ophangen, maar natuurlijk ook gewoon je tas. Vaak is een tas op tafel een doorn in het oog. Vooral wanneer het om een grote backpack rugzak gaat, die je even hebt gepakt omdat je voornemens bent mee te doen aan de vierdaagse in Nijmegen. Door je tas netjes aan de kapstok te hangen, staat hij niemand in de weg en weet je hem eenvoudig te vinden wanneer je hem zoekt. Echter is het wel belangrijk om goed te kijken naar het type kapstok dat je hebt. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je tas langs de muur schuurt, waardoor deze op lange termijn beschadigd raakt.

Gebruik een open vakken kast

Ben jij een echte tassen fanaat? Dan is de kans vrij groot dat je meerdere tassen hebt. Het is dan dus ook logisch dat je ze lang niet allemaal evenveel gebruikt. Wat je dan kunt doen, is dat je gebruik maakt van een open vakken kast om ze in te doen. Het leuke hieraan is, is dat het niet alleen praktisch is, maar ook nog eens decoratief. Zo kun je bijvoorbeeld in het ene vak een crossboddy tas dames zetten, terwijl je de andere vakken gebruikt voor je andere tassen en eventueel schoenen. Op deze manier heb je ook direct overzicht in wat je allemaal hebt en staan je tassen je niet in de weg. Hoe handig is dat?

Kies voor een tassenrek

De perfecte manier om je tassen keurig netjes op te bergen, is natuurlijk door gebruik te maken van een tassenrek. Dit kan heel eenvoudig, maar ook uitgebreid bijvoorbeeld op je slaapkamer. Vooral wanneer je allerlei verschillende soorten tassen hebt, die je eigenlijk niet altijd draagt, is dit een handige manier om je tassen ook direct langer mooi te kunnen houden. Zoals je dus kunt zien zijn er allerlei verschillende manieren waarop jij je tassen kunt opbergen. Ook je portemonnee kun je hier overigens prima in doen.