Tover je slaapkamer om in een bohemian paradijs

Ben jij ook zo gek op de bohemian stijl? De dromerige neutrale kleuren, verschillende materialen en stoffen en veelzijdige uitstraling. Om ontspannen van te worden. Daarom is dit de ideale woonstijl om je slaapkamer mee in te richten. Je zult er heerlijk slapen!

Een bohemian stijl hoeft absoluut niet duur te zijn. De basics heb je als het goed is al in huis. Tegenwoordig kun je erg voordelig ivoor witte en beige sierkussens, gordijnen en lampenkappen aanschaffen. Aanvullende materialen om je basics een echte bohemian touch te geven, vind je bij deze bedel groothandel. Betaalbarekralen beschikt over een enorm assortiment met verschillende rijgmaterialen en sieraden onderdelen om jouw kamer de gewilde look te geven.

Kwastjes, schelpen, zoetwaterparels, tijdloze bedels en gehaakte hangers geven je de look waarnaar je op zoek bent. Aanvullend kun je gebruik maken van glaskralen, kokos kralen, natuursteen en onderdelen zoals nietstiften. Het enige wat je verder nodig hebt is naald en draad. 

Je kunt heel gemakkelijk de gewenste items met naald en draad vastnaaien op de sierkussens, lampenkappen en gordijnen. Grotere kwasten staan heel leuk aan de hoeken van de kussens. Als je zelf bedels wilt maken, kun je de gewenste kralen op een nietstift rijgen en hier een oogje aan buigen. Hoe leuk staat het als je de onderkant van je lampenkap met deze zelfgemaakte bedels omringt?

Ben jij niet bang voor een wat meer tijdconsumerend project? Probeer dan eens om een hele kussensloop te bedekken met kralen. Kies bijvoorbeeld voor ivoor witte, beige en gouden glaskralen of kokos kralen en verzin een patroon. Vervolgens borduur je iedere kraal op de sloop. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook een prachtig resultaat.

Hoe ga jij je slaapkamer versieren ?