Veruit de beste suikervrije pralines

ralines, Belgisch trots! Dit is objectief gezien de lekkerste vorm van chocolade, je zou er een hele doos van achterelkaar kunnen opsmullen. Dat is alleen niet heel goed voor je lichaam en tanden. Dit heeft geen verdere uitleg nodig, want jij klikte op deze blog omdat je je er bewust van bent, maar wel overheerlijke pralines wil eten. Om het maar meteen te verklappen, bij Gust Royal bestel je veruit de beste suikervrije pralines. In de onderstaande blog wordt deze claim toegelicht.  

Het vakmanschap   

De suikervrije pralines van Gust Royal worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Alle pralines zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt van echte handgemaakte chocolade. De chocolade is namelijk van Callebaut cacaobonen. Voor Belgische chocolade worden alleen cacaobonen uit het hoofdgewas gebruikt. Chocolade heeft meer smaak omdat de korrel groter is. Kwaliteit staat voorop bij de cacaobonen van Callebaut. Voordat een chocolade in het assortiment komt, zijn er veel kwaliteitscontroles nodig. Gust Royal chocolatiers maken pralines en andere chocolaatjes in hun eigen stijl. 

Het diepe assortiment  

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten suikervrije chocolaatjes. Zo zijn er dozen suikervrije bonbons in verschillende formaten. Daarnaast zijn chocolaatjes verkrijgbaar in verschillende smaken en vormen. Bijvoorbeeld de suikervrije praline in pianovorm. Die is verkrijgbaar in pure chocolade, witte chocolade en melkchocolade. Daarbovenop is de Achiel-vorm verkrijgbaar in donkere chocolade of karamel in combinatie met melkchocolade. De doelvorm is beschikbaar voor echte koffieliefhebbers. Het is namelijk melkchocolade vermengt met koffieganache.. De suikervrije Nestor-praline is gemaakt van witte pistache-chocolade, terwijl de Elodie doordrenkt is met frambozen- en donkere chocolade-aroma’s. 

Tot aan de deur bezorgd  

Suikervrije chocolaatjes bestel je gemakkelijk bij Gust Royal. Je kunt ook een doos suikervrije chocolaatjes geven of een suikervrij cadeau met een mooi kaartje. Een mooi en heerlijk cadeau om iemand mee te verrassen.