Waarom investeren in pvc ramen en deuren zo interessant is

De beste renovaties om jouw huis mee te verduurzamen

Wanneer je gaat (ver)bouwen is het tijd om nieuwe ramen te kiezen. Je wilt graag nieuwe ramen die passen bij de stijl van jouw woning en die je mooi vindt. De populariteit van kunststof kozijnen is in de laatste jaren enorm gegroeid. Wat jij belangrijk vindt aan een woning zal ook mede bepalen voor welk materiaal je kiest. Deceuninck heeft een ruim aanbod ramen en deuren van hout, aluminium en pvc. Waarom kan je het beste voor pvc ramen en deuren kiezen?

Hoge isolatie waarde

Pvc ramen hebben de hoogste isolatiewaarde ten opzichte van houten en aluminium ramen. Naast een hoge isolatiewaarde voor temperatuur hebben pvc ramen en deuren ook een hoge geluidsisolatie. Hierdoor zal je meer rust in je huis ervaren.

Weinig onderhoud

Pvc ramen en deuren zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. De kozijnen gaan vaak 50 tot 70 jaar mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Ze hebben geen verflaag nodig om hun kleur goed te behouden. Daarnaast roesten of rotten pvc ramen niet en zijn ze zeer bestendig tegen slecht weer.

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat voor veel mensen ook een doorslaggevende reden is om voor pvc ramen en deuren te kiezen is omdat pvc ramen en deuren scherp geprijsd zijn. De prijs/kwaliteit verhouding van pvc ramen en deuren is heel erg sterk.

Ruim aanbod

Vroeger waren weinig mensen enthousiast over pvc. Maar tegenwoordig is er zo’n ruim aanbod is kleuren en stijlen dat zelfs bij een jaren ’30 wonen pvc ramen passen. Of je nu op een landelijke boerderij woont of een moderne villa, pvc ramen zijn voor elke woning geschikt.

Duurzaam

Pvc ramen en deuren zijn uiteraard een milieuvriendelijke keuze. Met het lage energieverbruik tijdens het produceren van de ramen en dat pvc 100% recyclebaar is, maken pvc ramen en deuren erg duurzaam.

Investeren in pvc ramen en deuren is daarom erg interessant. Deceuninck biedt een ruim assortiment aan pvc ramen en deuren. Ga naar deceuninck.nl en check met de energieconfigurator hoeveel energie je per jaar kunt besparen. Vraag ook vrijblijvend een offerte aan.