Wat zijn de voordelen van grote maten werkschoenen?

Grote maten werkschoenen: comfortabel, praktisch en stijlvol Als je een groot voetenmaat hebt, kan het vaak moeilijk zijn om comfortabele en stijlvolle schoenen te vinden. Maar als je professionele kleding draagt, zoals een uniform of werkkleding, is dit een absolute must. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel modellen grote maten werkschoenen die zijn ontworpen om niet alleen comfortabel te zijn, maar ook stijlvol. Grote maten werkschoenen zijn ontworpen om comfortabel te zijn, zelfs als je de hele dag op je voeten staat. 

Waarvan is werkschoenen gemaakt?

Ze zijn vaak gemaakt van zacht, ademend materiaal zoals leer of textiel, wat betekent dat je voeten niet zullen oververhitten of gaan zweten. ze zijn ook vaak voorzien van een zachte demping en een stevige rubberen zool, wat betekent dat je voeten en enkels goed worden ondersteund. Verder zijn grote maten werkschoenen ook praktisch. Ze zijn vaak waterdicht en voorzien van antislipzolen, waardoor je zelfs op glad oppervlak en in de regen een stevige grip hebt. Ook hebben veel modellen reflecterende elementen, wat je veiligheid verhoogt als je in het donker werkt of buiten bent. 


Welke stijlvolle grote maten werkschoenen zijn er beschikbaar?

Grote maten werkschoenen zijn ook stijlvol. De meeste modellen zijn elegant en minimalistisch, waardoor ze perfect passen bij een professionele stijl. Ook zijn er veel opties met kleuren en prints, waardoor je je schoenen kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. Al met al zijn grote maten werkschoenen een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een comfortabele, praktische en stijlvolle schoen. Ze zijn perfect voor mensen die veel op hun voeten werken, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol paar schoenen voor elke dag.

Wat is verschil tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen?

Werkschoenen zijn schoenen die comfortabele, stevige schoenen die voorzien zijn van een stevige stalen neus en een schokabsorberende zool. Ze bieden een hoge mate van bescherming voor de voeten, maar zijn meestal niet bestand tegen zware industriële omstandigheden. 

Veiligheidsschoenen bieden een hogere mate van bescherming dan werkschoenen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer of kunststof, die bestand zijn tegen oliën, chemicaliën, schuurmiddelen en andere gevaarlijke stoffen. Ze hebben ook stalen neuzen en zolen die een extra mate van bescherming bieden tegen schokken en stoten.

Hoe onderhoud je werkschoenen? 

Om je werkschoenen goed te onderhouden, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. We leggen je uit in 4 stappen hoe je werkschoenen goed kan onderhouden

  • Verwijder overtollig vuil en vuil met een vochtige doek. 
  • Gebruik geen chemische reinigers, omdat dit de materialen van je schoenen kan beschadigen. 
  • Als je schoenen nat zijn geworden, laat ze dan goed drogen voordat je ze weer draagt.
  • Het is ook belangrijk om je schoenen regelmatig te impregneren met een waterafstotende en vuilafstotende spray. Dit zal ervoor zorgen dat je schoenen langer meegaan en er beter uitzien.

Hoe onderhoud je veiligheidsschoenen?

1. Haal vuil en vocht weg met een vochtige doek.

 2. Spoel overtollig vuil met een zachte borstel af. 

3. Breng een waterafstotende crème aan om de schoenen waterafstotend te houden. 

4. Gebruik een zacht schuursponsje om kleine krassen en ander vuil te verwijderen.

 5. Breng zo nodig meerdere lagen waterafstotende crème aan. 

6. Laat de crème volledig opdrogen. 

7. Bewaar de schoenen op een droge plaats als je ze niet draagt.